Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

HECHT 2650 Benzinmotoros szállító (HECHT2650)

699 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
szerszamdoboz.hu
 

HECHT Benzinmotoros szállító - HECHT2650 (HECHT2650)

749 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
hagashop.hu
 

Hecht benzinmotoros szállító HECHT2650 (HECHT2650)

Regisztrálj oldalunkon és egyedi árakkal jutalmazunk!

749 990 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
megatool.hu

További ajánlataink

 

Hecht 2650 benzinmotoros szállítógép (HECHT2650)

699 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
praktikuskft.hu
 

Hecht benzinmotoros szállító (HECHT2650)

749 990 Ft
Raktáron
irány a bolt »
profibarkacs.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 699 990 Ft

Termékleírás
Az erőteljes  Hecht 2650 motorizált talicska az összkerékhajtás, nagy vályú akár 500 kg hasznos teher és iker gumik elöl, akkor szállítani törmelék, fa, föld vagy más nehéz terhek gyorsan, hatékonyan és anélkül, hogy fáradt. A HECHT nagy teljesítményű  minidömpere töké letes segítség minden építkezésen , az erdőgazdálkodásban és a mezőgazdaságban , valamint a kertészkedésben és a tereprendezésben.  A gép erős és jó minőségű, nagy teljesítményű négyütemű motorral van felszerelve .  Ezzel a motoros talicskával egész évben erős, nagyon hasznos és megbízható segítő van az oldalán. A mini dömper talajnyomásának csökkentése és a tapadás további növelése érdekében a legnehezebb terepen a  HECHT 2650 ikerkerékkel van felszerelve a z első tengelyen .  Navigálás az összkerék-meghajtásnak és a levegővel töltött úti gumiabroncsoknak és az igényes terepnek köszönhetően olyan könnyen, mint a nehéz tárgyak, amelyek teherbírása kg-ig 500-ig terjed .  A motoros talicskával még a nagyméretű árut is áthelyezheti a dombra és a dale- re , mert nagyon rugalmas és manőverezhető szintén a kiváló felszereltségi jellemzők közé tartoznak. A  motor talicska  a Hecht a három előremeneti és egy hátrameneti fokozattal rendelkezik, és eléri sebesség akár km 4,0 / h. A  HECHT 2650 nagy billenős tartálya (vályú) ideális szilárd és laza árukhoz.  Az ürítés kényelmesen elvégezhető a kézi billentő tartály használatával.  A funkció, a kényelem és a teljesítmény  egyszerűen megegyezik a nagy teljesítményű  HECHT  2650 motor os talicskán,  és Ön is teljesen örülni fog.  A kényelmes és könnyű kezelhetőség, a felhasználóbarát kezelés és a tartós, robusztus anyag teszi a HECHT dömpert nélkülözhetetlen segítővé minden építkezésen , az erdőgazdálkodásban és a mezőgazdaságban , valamint a kertészkedésben és a tereprendezésben !Hajtás: benzin
Elmozdulás: 196 cm3
Üzemanyagtartály térfogata: 3,6 liter
Olajtartály térfogata: 0,6 liter
Összkerékhajtás: 4 x 4
Fogaskerekek száma: 3 + 1 (3 előre / 1 hátra)
Hajtási sebesség: 0 - 4 km / h
Szélesség mindenfelé: 95 cm
Magasság mindenek felett: 116,5 cm
Hosszúság: 140 cm
Max. Terhelés: 500 kg
Az üreg mérete: 1050 x 750 x 700 mm
Súly : 170 kgGarancia: 3 év magánszemélynek (céges vásárlóknak 6 hónap)Országos garanciahálózat: https://hecht. hu/szervizOnline hibabejelentő: https://hecht. hu/hibabejelentoA HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekint vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kerti gépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, a rendkívül precíz német piacon pedig a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával, és minden a ház körül felmerülő kerti- és barkács feladathoz tudunk Önnek magas minőségű megbízható gépet kínálni.
Rendeljen HECHT kerti gépet és váljon profi kertmesterré Ön is! Hatalmas valódi raktárkészlet, gyors kiszállítás!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.